2010. október 3., vasárnap

Duguláselhárítás Halásztelken

 Dugulás elhárítás Profi felszereléssel, professzionális modon 


Nagynyomású vízzel , és a munka végeztével
ingyenes csőkamerás ellenőrzéssel!!!

Ahhoz, hogy minden flottul menjen, nem kell, hogy ön szereljen, csak telefonszámunk legyen a fejében.



Nem csak a dugulás elhárítását végzik el a szakembereink

A munka utáni takarítás és fertőtlenítés a dugulás megszüntetése után kötelezően hajtjuk végre

A DUGULÁSELHÁRÍTÁS MEGSZÜNTETÉSE UTÁN HELYREÁLITSUk az esetleges     bontást,

Professzionális csőkamerával leellenőrizzük  az elvégzett munkát, és Ön így akár a saját szemével győződhet meg arról, hogy a tisztítást maradéktalanul elvégeztük!

A hiba elhárítása után tájékoztatást adunk a dugulás okáról, a kiújulás valoszinüségéröl, és a probléma végleges megszüntetésének lehetőségeiről.

 Rendelkezésre állási terület: Biatorbágy vonzáskörében 80km-es körzetben

Amennyiben segítségre van szüksége, kérem hívjon az alábbi telefonszámon!
06-30-7333-666

Néhány szó a PROFESSZIONÁLIS duguláselhárításról:A professzionális duguláselhárító egyik fő jellemzője, hogy rendelkezik olyan speciális ipari cső kamerával, amely képes a megtisztított Csőrendszer belsejét 63-110na esetében a tulajdonos elé tárja az elvégzett munka minöségét


Csőkamerás ellenőrzés nélkül professzionális duguláselhárításról nem beszélhetünk, hiszen enélkül semmilyen információnk nem lehet arról, hogy a tisztítás folyamán a szennyeződést maradéktalanul eltávolítottuk, vagy csak egy lyukat fúrtunk a lerakodásban, ami ugyan pillanatnyilag átereszti a vizet de pár nap után újra bedugul.

Az ellenőrzés (kamerázás) nélküli munkát híjuk mi "TURKÁLÁSNAK". Sok esetben egy ilyen átlagos "TURKÁLÓS" duguláselhárítás 1/2 óra alatt kész. Ezzel szemben ugyan ez a munka tisztességesen elvégezve, több különböző fejjel a csőszakaszt átmosva és leellenőrizve akár több órát is igénybe vesz, és ráadásul ugyan annyiba kerül mint a "TURKÁLÁS".

A hagyományos spirállal végzett duguláselhárítás csak a cső alját tisztítja, a csatorna oldalán és tetején lerakódott szennyeződés ottmarad, aztán később újabb dugulás kialakulásához vezet. Ezt a szennyeződést csak speciális duguláselhárító fejekkel lehet eltávolítani.

Ráadásul a hosszú csőszakaszok (30m-nél hosszabb) duguláselhárítása a hagyományos spirálos módon igen nehéz, és általában nem éri meg a ráfordított időt, hiszen nem lehet a megfelelő eredményt elérni.

A legtöbb ilyen esetben nem gyors beavatkozásra, hanem hosszútávú megoldásra van szükség.

Ez a megoldás a professzionalitás másik jellemzője az ún. "Woma", nagynyomású (90-120bar) vízzel történő tisztítás.
Az eljárás során egy speciális mosó fejet alkalmazunk, ami a nagynyomású víz hatására forog a cső belsejében és előre húzza magát, miközben teljesen tisztára mossa a csőszakaszt.

Ezt az eljárást általában a nagyobb csatornázási cégek alkalmazzák ipari méretekben az utcai csatornák tisztítására, A mi cégünk viszont rendelkezik ehez az eljáráshoz szükséges gépekkel  amit nagy nyomású csőtisztititón gépnek neveznek.Alkalmazása 50-300na


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése